Kralingen Tandartsen

Kralingen Tandartsen in Rotterdam is een professionele en moderne tandartspraktijk waar onze patiënten op de eerste plaats komen. Wij bieden alle tandheelkundige zorg onder één dak en hebben dan ook alle specialismes in huis.

Naast de reguliere tandheelkunde voor uw periodieke controles en alle algemene tandheelkundige behandelingen is het team van Kralingen Tandartsen ook gespecialiseerd in tandheelkunde voor kinderen en patiënten met angst voor de tandarts. Doordat wij tijd en persoonlijke aandacht bieden voor de patiënten maken wij het bezoek aan de tandarts zo aangenaam mogelijk voor iedereen. Wij gaan voor pijnloze behandelingen en stellen onze patiënten eerst op hun gemak alvorens wij de behandeling starten. 

Foto’s van tandartspraktijk Kralingen Tandartsen

Kralingen Tandartsen Rotterdam Voordelen

De beste tandarts van Rotterdam Kralingen! Waarom is dit zo en wat zijn de voordelen van patiënt zijn of worden bij Kralingen Tandartsen?

  • Persoonlijke aandacht en tijd voor onze patiënten.
  • We hebben korte wachttijden.
  • Veel tandarts specialismen onder 1 dak (weinig doorverwijzingen).
  • Concurrerende prijzen buiten de reguliere tandartstarieven voor implantaten, kronen en bruggen of protheses.
  • We zijn gespecialiseerd in patiënten met (extreme) angst voor de tandarts. (narcose of lachgasbehandeling).
  • De wachtruimte in onze praktijk is erg kindvriendelijk ingericht. Onze tandartsen hebben veel ervaring met het melkgebit en de omgang met kinderen.
  • We hebben erg ruime openingstijden ten opzichte van andere praktijken. 7 dagen per week van vroeg tot laat.
  • We spreken meerdere talen: Engels, Arabisch, Turks, Berbers, Frans, Duits, Afghaans.
  • We houden altijd ruimte in onze agenda’s voor spoed patiënten.

Bij Kralingen Tandartsen kunt u ook terecht als u angst voor de tandarts heeft. angst tandarts Ook is Kralingen Tandartsen een zeer kindvriendelijke praktijk en uw kind kan bij onze kinder tandarts terecht. kinder tandarts button

Tot slot kunt u ook altijd bij ons terecht voor tandarts noodgevallen! Er staat altijd een spoed tandarts in Rotterdam voor u klaar!

Cosmetische Tandarts Rotterdam – Mysmile

Ook heeft Kralingen Tandartsen de focus op esthetische / cosmetische tandheelkunde. Met de nieuwste 3D technieken van MySmile kunnen we op voorhand precies laten zien hoe het eindresultaat van de behandeling zal worden. Bovendien maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en worden de behandelingen uitgevoerd door ervaren tandheelkundige specialisten.

Uw nieuwe tandarts in Rotterdam – Kralingen Tandartsen

We nemen nog steeds nieuwe patiënten aan. Vanwege onze ruime openingstijden kunnen wij onze patiënten flexibel inplannen. Zo kunnen we onze korte wachttijden bewaken en nieuwe patiënten blijven verwelkomen. We krijgen vooral veel nieuwe aanmeldingen die via spoed tandarts rotterdam binnenkomen. Dit is een tandarts spoeddienst regeling die graag met ons samenwerkt vanwege onze werkmethode. Na het bezoeken van onze praktijk horen we vaak om de diverse voordelen die hierboven beschreven staan dat deze patiënten zich bij ons willen aanmelden.

Bent u dus ook benieuwd of onze tandartspraktijk ook UW tandarts in Rotterdam wordt? Wacht niet en maak een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier.

Get appointment

Waarom kiest u voor My Dent Tandheelkunde?

Wanneer bent u voor het laatst gezien door een tandarts? (opties)

Half jaarLanger dan een jaar

Tandarts Rotterdam Kralingen Tandartsen logo

Voorschotenlaan 128A
3062 KV Rotterdam

Contact:

Telefoon:
010 201 9142

Email:
info(at)kralingen-tandartsen.nl

Ma-Do 08.00-18.00