Karel Tandartsen Rotterdam

Karel Tandartsen

Bij Karel Tandartsen in Rotterdam werkt een sterk team van enthousiaste tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten. Misschien wel de beste tandarts Rotterdam! Dit frisse team zorgt ervoor dat u de beste mondzorg krijgt volgens de allerlaatste technieken zodat u met een mooie glimlach weer de praktijk uitloopt. Zowel voor algemene tandheelkunde als esthetische tandheelkunde zit u bij ons in de goede stoel. Uw glimlach is immers niet alleen uw visitekaartje, maar ook de onze. Wij bieden u een verantwoorde oplossing voor een mooi en gezond gebit, of dit nu bestaat uit facings of een beugel, het kan allemaal bij Karel Tandartsen. 

Foto’s van tandartspraktijk Karel Tandartsen

In onze praktijk doen wij van Karel Tandartsen er alles aan om onze patiënten op hun gemak te stellen. Sfeer en comfort staan centraal in onze praktijk en wachtruimten net als de vertrouwensband tussen de tandarts en patiënt. Bij ons wordt uitgebreid de tijd genomen om goed te luisteren naar uw wensen. Zo kunnen wij u het allerbeste van dienst zijn. Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onszelf, waardoor nascholing en aansluiting op nieuwe en verbeterde technieken een van de hoofddoelen is in onze praktijk. U kunt altijd rekenen op een vooruitstrevend team. Een tandartspraktijk zoals die hoort te zijn!

Bij Karel Tandartsen staat de patiënt centraal

Iedereen is uniek, ook onze patiënten en de mondzorg die zij nodig hebben. We stellen voor elke patiënt een specifiek, passend behandelplan op. Karel Tandartsen streeft ernaar zorg te bieden waar u zich prettig bij voelt. We bekijken situaties altijd vanuit uw ogen, en uiteraard voeren we alleen behandelingen uit waar u geheel achter staat. Uiteindelijk bent u de baas over uw eigen gebit. Door deze uitgangspunten, en onze expertise, bieden wij u gegarandeerd een aangenaam tandartsbezoek.

Uw gebit bepaalt uw lach, uw uiterlijk ondersteunt uw zelfvertrouwen. Een gezonde mond draagt bij aan uw algehele welzijn. Een halfjaarlijkse controle bij de tandarts en een bezoek aan de mondhygiëniste, is daarom noodzakelijk. Iedereen heeft recht op een mooie glimlach, op een gebit om trots op te zijn. Wij, van Karel Tandartsen, helpen u dit te bereiken.

Aanmelden Karel Tandartsen

Patiënt worden bij Karel Tandartsen? Dat kan. Vul online, zo volledig mogelijk, het aanmeldformulier in en wij zullen contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen of gewoon een keer gezellig langskomen.

Bij Karel Tandartsen kunt u ook terecht als u angst voor de tandarts heeft. angst tandarts Ook is Karel Tandartsen een zeer kindvriendelijke praktijk en uw kind kan bij onze kinder tandarts terecht. kinder tandarts button

Tot slot kunt u ook altijd bij ons terecht voor tandarts noodgevallen! Er staat altijd een spoed tandarts in Rotterdam voor u klaar!

 

Gezond Gebit

 

Get appointment

Waarom kiest u voor My Dent Tandheelkunde?

Wanneer bent u voor het laatst gezien door een tandarts? (opties)

Half jaarLanger dan een jaar

tandarts-rotterdam-karel-tandartsen

Karel Doormanstraat 455A
3012 GH Rotterdam

Contact:

Telefoon:
010 282 7206

Email:
info(at)kareltandartsen.nl

Ma-Di: 08.00-17.00

Wo: 08.00-20.00

Do: 12.00-20.00

Vr-Zo: Dicht

Za: Op afspraak