Tandarts Rotterdam

Tandarts Rotterdam nodig? MyDent heeft in Rotterdam drie tandartspraktijken waar we dagelijks onze vaste, en nieuwe patiënten behandelen. MyDent is in Rotterdam erg sterk. Doordat wij meerdere tandartspraktijken strategisch hebben verspreid over Rotterdam is er altijd een tandartsvestiging van MyDent bij in de buurt. Zo kunnen we voor alle patiënten  een snelle maar persoonlijke service bieden. Bovendien komt het vaak voor dat als je bij de tandarts bent geweest weer moet terugkomen, of wordt doorverwezen naar een andere praktijk. Bij de tandartsen van MyDent hebben wij binnen onze 3 praktijken alle specialismen in huis. Zo kunnen we alle patiënten snel behandelen en heeft u steeds met dezelfde tandarts te maken. Alleen de locaties van de praktijken kunnen verschillen voor een vervolg behandeling. Maar dan wel vaak nog dezelfde dag. Dus schrijf je snel in bij MyDent, DE tandarts van Rotterdam.

Vestigingen & Locaties

De tandartspraktijken van MyDent zijn strategisch verspreid over de hele stad. Zo zijn we er zeker van dat u altijd een tandartspraktijk in de buurt kan vinden wanneer u op zoek bent naar een tandarts. U kunt bij elke vestiging terecht voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne en cosmetische tandheelkunde. Voor sommige specialismen kunt u bijvoorbeel alleen bij Kralingen Tandartsen terecht. Kijk dus even goed voor welke behandelingen en specialismen u terecht kunt. Het kan zijn dat u soms voor een speciale behandeling naar een andere vestiging van MyDent wordt doorverwezen, maar u kunt dan wel nog dezelfde dag behandeld worden!

Tandarts Rotterdam West – Middelland Tandartsen

angst tandarts rotterdam middelland tandartsen

Op zoek naar een tandarts in Rotterdam West? We hebben een tandarts vestiging in Rotterdam West in de Middelland buurt. Deze praktijk heet dan ook Middelland Tandartsen. Klik hier voor meer informatie over deze praktijk:

Middelland Tandartsen Rotterdam West

Deze tandartspraktijk Rotterdam West is goed bereikbaar en u kunt hier terecht voor de volgende specialismen:

 • Algemene Tandheelkunde
 • Cosmetische Tandheelkunde
 • Narcose tandarts
 • Kinder tandarts

 

Bij Middelland Tandartsen gebruiken ze de allernieuwste tandtechnieken. De praktijk ligt centraal gelegen in Rotterdam West en zijn ook geopend buiten kantoortijden. Zo kunt u dus ook buiten u werk om een afspraak maken bij een tandarts in Rotterdam.

Tandarts Rotterdam Oost – Kralingen Tandartsen

tandarts kralingen rotterdam

Op zoek naar een tandarts Rotterdam Oost? We hebben ook een vestiging in de Kralingen buurt. Deze praktijk heet dan ook Kralingen Tandartsen. Klik hier voor meer informatie over deze praktijk:

Kralingen Tandartsen Rotterdam Oost

Deze tandartspraktijk Rotterdam Oost is goed bereikbaar en u kunt hier terecht voor de volgende behandelingen en specialismen:

 • Algemene Tandheelkunde
 • Cosmetische Tandheelkunde
 • Endodontologie
 • Implantologie
 • Mondhygiëne
 • Orthodontie
 • Parodontologie
 • Prothetiek

 

Kralingen Tandartsen is een moderne en allround tandartsprakijk. U kunt hier terecht voor alle reguliere tandheelkunde. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in cosmetische/esthetische tandheelkunde en hebben dan ook veel tandheelkundige specialisten werken in de praktijk. Ook kunt u bij Kralingen Tandartsen in Rotterdam terecht orthodontie en prothetiek. Een tandartspraktijk die zich richt op alle leeftijden, en alle doelgroepen! We maken hierin geen onderscheid.

Tandarts Rotterdam Centrum – Karel Tandartsen

Kralingen Tandartsen Rotterdam

Op zoek naar een tandarts in het centrum van Rotterdam ? We hebben een vestiging in het centrum van Rotterdam op de Karel Doormanstraat. Deze praktijk heet dan ook Karel Tandartsen. Klik hier voor meer informatie over deze praktijk:

Karel Tandartsen Rotterdam Centrum

Deze tandartspraktijk Rotterdam Centrum is goed bereikbaar en u kunt hier terecht voor de volgende tandarts specialismen:

 • Algemene Tandheelkunde
 • Cosmetische Tandheelkunde
 • Implantologie
 • Parodontologie

 

Bij Karel Tandartsen werkt een gemotiveerd team van tandartsen en deze tandartspraktijk is erop gericht om ervoor te zorgen dat de patiënten terecht kunnen om hun gebit mooi en gezond te houden. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in gebitsrestauratie en helpen ze dagelijks patiënten met het herstellen van hun gebit en glimlach.

Avond en Weekend Tandarts

Wilt u een afspraak maken bij een tandarts in Rotterdam, maar wilt u dit het liefste in de avond of het weekend? De tandartsen van MyDent hebben de openingstijden zo ingeregeld dat u altijd wel terecht kunt in Rotterdam. Omdat MyDent graag de beste tandarts Rotterdam wilt zijn proberen wij zo mee te denken met onze (toekomstige) patiënten. Bent u nog niet ingeschreven bij een tandarts in Rotterdam? Wij nemen op alledrie de tandartspraktijken die MyDent heeft in Rotterdam nog patiënten aan. Wacht dus niet langer en schrijf je snel in bij MyDent tandartsen.

Spoed Tandarts in Rotterdam en Nood Tandarts in Rotterdam

Indien u een tandarts spoedgeval heeft, kunt u tijdens de openingstijden van de tandartspraktijken altijd snel terecht. Voor meer informatie over tandarts spoed in Rotterdam kunt u kijken op de speciale website van Spoed Tandarts in Rotterdam . De tandartspraktijken in Rotterdam van MyDent werken nauw samen met deze partij om ervoor te zorgen dat er in geval van nood altijd snel een tandarts beschikbaar is. U kunt in elk geval altijd snel terecht, op elke dag van de week.

 

 

 

 

Direct inschrijven