Tanden bleken

tanden bleken

Tanden bleken

Wittere tanden? – Laat uw tanden bleken!

Wilt u wittere tanden?

Indien u uw gebit witter wilt maken dan kunt u uw tanden bleken in de tandartspraktijk. Zo bent u verzekerd van een verantwoorde behandeling waarbij uw gebit geen beschadiging oploopt. Met onze bleekmethode kunt u een mooie natuurlijke witte kleur verkrijgen, wij gebruiken hiervoor het merk PrevDent.

Er zijn ook andere methodes om uw tanden te bleken. Sommige methodes bieden alleen tijdelijk resultaat. Andere methodes zorgen voor schade aan uw gebit. Dit kan zorgen voor gevoelige tanden en sneller last van gaatjes. De PrevDent behandeling heeft een lager waterstofperoxide zodat het glazuur geen blijvende schade oploopt. Bovendien is de nazorg van de behandeling van PrevDent erg belangrijk bij het herstellen en behouden van een gezond tandglazuur.

Tanden bleken met een gezond gebit

Belangrijk om te weten is dat u pas uw tanden kunt bleken wanneer uw gebit op orde is. Een controle bij de tandarts en een reiniging bij de mondhygiënist vooraf zijn daarom belangrijk. Wanneer u komt voor de bleekbehandeling zal uw huidige kleur worden opgemeten, daarna kan de behandelaar u op de kleurenschaal laten zien wat u ongeveer kunt verwachten. Hierop kunnen echter geen garanties worden gegeven omdat het uiteindelijke resultaat heel erg afhankelijk is van hoe uw glazuur reageert op de bleek gel. Dit kan per persoon verschillen.. De behandeling duurt ongeveer 2 uur en daarna kunt u naar huis en genieten van een frissere en wittere lach.

Belangrijk om te weten bij tanden bleken

Kronen, bruggen en vullingen worden niet mee gebleekt. Dit is vooral van belang indien deze zich in het front bevinden en dus zichtbaar zijn wanneer u lacht. Het is dus raadzaam om eerst u tanden te bleken en vervolgens de kleur van uw kroon hierop af te laten stellen.

U kunt tot 24 uur na de behandeling alleen witte voedingswaren nuttigen. Dit is belangrijk om op te volgen omdat uw glazuur tot 24 uur na de behandeling kleurstoffen opneemt. Bij teruggetrokken tandvlees uw wortel bloot ligt welke niet mee bleekt. Deze dekken wij daarom ook af om gevoeligheden te verminderen.

Maak een afspraak bij 1 van de vestigingen van Mydent om erachter te komen wat voor u de beste oplossing is.

Direct inschrijven