Narcose tandarts

Narcose tandarts Rotterdam & Utrecht

Narcose tandarts

Narcose tandarts

Een negatieve ervaring uit het verleden bij een tandarts, een behandeling die is misgegaan of gewoonweg uitstellen van het bezoek aan de tandarts. Dit zijn oorzaken van kiespijn, dringende pijn in de mond, pijn tijdens het poetsen en misschien nog wel belangrijker (extreme) angst voor de tandarts.

De narcose tandarts biedt een oplossing voor al deze problemen waar heel veel mensen mee kampen. In de meeste gevallen is het hoog tijd voor een tandartsbezoek, maar de angst weerhoudt u ervan daadwerkelijk naar de tandarts te gaan. U kunt terecht bij de tandarts in Utrecht of 1 van de tandartspraktijken in Rotterdam van MyDent.

Bij de narcose tandarts bent u verzekerd van een pijnloze behandeling met als resultaat een gezond gebit zonder pijnlijke klachten. Met de narcose tandarts kan het lang uitgestelde tandartsbezoek toch worden gedaan en achterstallige behandelingen worden uitgevoerd.

Hoe werkt de narcose tandarts?

De narcose tandarts werkt samen met een anesthesist die de patiënt onder narcose brengt. Zo kunnen behandelingen als een kies trekken of een tand trekken onder narcose worden uitgevoerd. Onze vestigingen in Rotterdam en Utrecht staan klaar met een team van tandartsen, assistenten en anesthesiologen om u van uw pijn af te helpen en u weer van een gezond gebit te voorzien.

Kosten van de narcose

De tandarts moet samenwerken met een anesthesist om een behandeling onder narcose te voltooien. Dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Over het algemeen worden behandelingen onder narcose niet of niet volledig vergoed door uw verzekering. Wij raden u aan uw verzekeraar hierover te informeren. U kunt altijd bellen naar een van onze vestigingen voor meer informatie over de narcose tandarts.

 

 

Direct inschrijven