Cosmetische tandheelkunde

cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde

Met My Smile kunt u voordat we uw gebit gaan perfectioneren al van te voren zien hoe het eindresultaat van uw gebit zal zijn. Al uw wensen kunt u voor een behandeling start met de tandarts bespreken, maar u kunt dit nu ook zelf zien! Samen met de tandarts kan er aan de hand van het 3D model van uw nieuwe gebit worden doorgenomen welke behandeling(en) moeten gebeuren om tot het gewenste resultaat te komen. U bent er zo van verzekerd dat de behandelingen het gewenste resultaat zullen bewerkstelligen.

In de restauratieve tandheelkunde is de esthetiek en de vormgeving van het gebit net zo belangrijk als de kleur. Wij visualiseren onze restauratieve mogelijkheden aan de hand van een Diagnostische Wax-up. De tandarts zal bij de My Smile methodiek een model uit was van uw gebit maken. Vervolgens kan de tandarts laten zien wat behandelingen met de functie en esthetiek van uw gebit kunnen doen en deze vervolgens met u bespreken.

Gebruikmakend van de nieuwste 3D technologieën op het gebied van tandheelkunde wordt een driedimensionaal model van uw gebit gemaakt.

Wanneer u tevreden bent de voorgespiegelde functie en vormgeving van uw gebit is de kleur nog een belangrijk onderdeel van uw uitstraling. Met behulp van Tryneers kunt u voordat een behandeling wordt gestart de kleur en positie van uw tanden bepalen.

U bepaalt dus precies hoe de tanden in uw gebit eruit zullen komen te zien. Samen met de tandarts kunt u bespreken wat voor u de beste behandeling is.

MySmile Instagram feed met voor en na foto’s

Cosmetische tandheelkunde met de nieuwste techniek van MySmile

Wilt u meer informatie over het concept van MySmile. Klik dan hier om de website van MySmile te bezoeken. Bij interesse kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen om een 3D foto te maken van uw gebit zodat u kunt zien hoe uw gebit er eventueel uit zou komen te zijn na de volledige behandeling(en).

my-smile-small

Klik op het logo om de website van MySmile te bezoeken

Maak een afspraak bij 1 van de vestigingen van Mydent om erachter te komen wat voor u de beste oplossing is.

Direct inschrijven